Wat is de lengte van uw haar?

Vrouwen kapsels

 

Waar is het kapsel voor? Het basiskapsel heeft drie lagen. De eerste laag is de voorkant, dat is het gedeelte dat mensen zien als ze naar je kijken. Deze laag wordt vaak met een schaar gestyled. De achterkant is de afwisselende kant. Mensen noemen deze laag de cape laag. Het wordt niet veel gebruikt door de gemiddelde persoon. De derde laag is de kant die je aanraakt als je bepaalde delen van het haar afknipt, meestal het magere stukje genoemd. Deze laag is ongeveer een kwart van de lengte van de voorste laag. Het is volledig optioneel.

Wat zegt je haar over jou? Het maakt meestal deel uit van de modetrends, maar zegt je haar ook iets over jou? Je kunt een goede gok maken met een simpele blik. Het haar rond je gezicht is de textuur. Hoe harder het is, hoe zelfverzekerder je eruit moet zien. Als het glad is en vrij hangt, kun je ervan uitgaan dat het professioneel is. Als het overeind hangt, heb je waarschijnlijk een onzekere persoonlijkheid. Hoewel moeilijk te omschrijven, kun je met zekerheid zeggen dat iemand een stokachtig haar van gemiddelde lengte heeft, dat hij gebruikt om zich te verdedigen tegen grotere vissen!

De soorten kapsels volgen de verschillende lengtes van het haar. Er zijn vrouwenkapsels die eenvoudig van kort naar lang gaan. Het is het gemakkelijkst om dit te begrijpen aan de hand van een leerclip. In de meeste gevallen, is de eerste meestal de meest flitsende. Het is gegradeerd naar medium. De overige coupes zijn niet noodzakelijk lang of kort, maar kunnen in elk van de vier categorieën vallen. Laten we zeggen dat je een vrouwenkapsel hebt dat gegradeerd is van kort naar medium. Dat wil zeggen, het volgt de lijn van de gemiddelde lengte. Laten we nu zeggen dat het haar ook in het midden zit, maar ook langer is dan het laatste. Als het in het midden langer is, is het zeker niet kort in het begin. Het zou vanuit het midden beginnen en naar de uiteinden toe werken. Maar dit is niet waar voor kort haar. Meestal zal de eerste snit in het begin moeilijker te evenaren zijn, omdat het haar donkerder zal zijn dan de tweede. Maar naarmate het uitgroeit, zal de tweede snit makkelijker te matchen zijn. Dus je kunt je voorstellen dat de eerste snit het meest flitsend is, en de tweede dieper. Maar de derde snit is degene die echt vaak voorkomt, en de tweede is meestal meer een lange snit.

Dit brengt ons tot het punt van dit artikel, om u te helpen een beslissing te nemen over de lengte van uw haar. Het derde deel van je haar is de voorkant van je hoofd, of het gedeelte dat zichtbaar is. Als je er alleen zeker van wilt zijn dat je een evenwichtige look hebt, kun je dit deel overslaan. Afhankelijk van de look die je wilt, kun je beslissen of je het kort, halflang of lang wilt. Als je gevoelens hebt voor langer haar, kun je er mee naar je stylist gaan en advies vragen over het kiezen van een goede lengte.

Het eindresultaat moet eruit zien alsof het haar op natuurlijke wijze uit je hoofdhuid groeit. Als je het gevoel hebt dat je haar dikker zou moeten zijn, kun je je stylist enkele ideeën aan de hand doen om het dikker te laten lijken. Je kunt hem of haar ook vragen je te helpen een beslissing te nemen over de lengte. De meeste stylisten zijn bereid om te proberen een stijl te ontwikkelen die aan uw wensen voldoet.

Eens je je haar in de stijl hebt die je wil, kan je het delen met vrienden en familie. Ik weet dat dit in het begin gênant is, maar als je vrienden en familie weten hoe mooi je haar zit, zullen ze je eerder aanmoedigen om het zo te houden. Het delen van goede haarverhalen is een geweldige manier om een sterke band op te bouwen met je vrienden en familie.

Zoals ik hierboven al zei, goede haarverhalen zijn een manier om iets over jezelf te delen met andere mensen. Het is een goede manier om te ontspannen, en misschien zelfs om een nieuwe kijk op het leven te krijgen. De mensen die je haar door dezelfde dingen zien gaan als jij, zullen je misschien in een nieuw licht zien, en ze zullen misschien zelfs iets begrijpen van wat jij doormaakt.

Verhalen over goed haar zijn een goede manier om gezond te blijven in een wereld die je voortdurend lijkt te vertellen dat je het beter moet doen, maar zelden advies probeert te geven. Goede haar verhalen zijn geweldig als je gewoon wilt ontspannen en weten dat je er goed genoeg uitziet om te eten. Het enige wat nodig is, is een beetje gezond verstand, en je kunt geweldig haar hebben.

 

LEES MEER : 

Kapsalon Maastricht

Trendy kapsels

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.