Spaans leren in Zuid-Amerika

Cursus Spaans Wageningen

 

Een interessant feit is dat de grootste populatie van Spaanssprekenden ter wereld zich in Mexico bevindt en zij zijn abouticionados.

Gratrepepe ligt ongeveer 200 mijl ten zuiden van Santiago en het heeft een scala aan klimaten. Het is ook een woestijngebied waar extreme temperaturen soms meer dan 50 graden Celsius bedragen. De Atacama-woestijn strekt zich uit over een groot deel van het zuidwesten van Chili en het noorden van Argentinië. Het is bedekt met lavaformaties, rotsplateaus en zandduinen.

De Universiteit van Chili is verbonden met andere Latijns-Amerikaanse universiteiten zoals de Universiteit van Santa Cruz en is een officiële universiteit terug in Chili. Elk van de regionale universiteiten komt al jaren samen aan deze universiteiten.

Wie Spaans wil leren in Zuid-Amerika, moet zeker een kijkje nemen bij de Spaanse afdeling van de Universiteit van Chili. Niet alleen zullen ze Spaans leren, maar ze zullen ook een voorproefje krijgen van het fascinerende land van Zuid-Amerika. Deze studenten zullen ook mensen ontmoeten uit verschillende delen van de wereld en zullen in staat zijn om te socialiseren met mensen en studenten van andere nationaliteiten. Studenten zullen ook unieke etnische buurten vinden waar elke gemeenschap vertegenwoordigd is.

Zuid-Amerika staat bekend om zijn zeer rijke culturele erfgoed met de invloeden van vele andere talen. Iedereen wil zijn eigen taal spreken, en door de economische en culturele banden die de Spaanse cultuur heeft met andere regio’s in de wereld, wordt de taal zelf de internationale voertaal. Voor studenten die op zoek zijn naar een verrijkende culturele ervaring, is het kiezen van een cursus Spaans een heel goed idee.

De officiële scholen om Spaans te leren zijn tweetalige universiteiten. Tegelijkertijd bieden deze scholen ook cursussen aan voor studenten die Engels willen leren. Dit is een geweldige optie voor studenten die niet alleen Spaans maar ook Engels willen leren.

De kosten van levensonderhoud en studeren in Chili zijn bijna even hoog als in de Verenigde Staten. Een groot voordeel van studeren in Chili is dat reizen naar het land gemakkelijk is.

Er zijn veel populaire redenen om in Chili te studeren. Voor Amerikaanse studenten is het land erg mooi, dus witte zandstranden en adembenemende vergezichten vormen geweldige studieplekken. Het Andesgebergte vormt een natuurlijke afscherming van het land en geeft een uniek uitzicht op de omliggende gebieden. De stad Santiago, die “de hoofdstad van Chili” wordt genoemd, trekt regelmatig internationale toeristen. Het historische centrum van deze stad staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO en wordt beschouwd als een van de “Zeven Wereldwonderen van de Oude Wereld”.

Maduro Volcano wordt beschouwd als de meest actieve vulkaan in Zuid-Amerika. Hij bevindt zich in de Atacama-woestijn en is Chili’s antwoord op de Dodelijke Vulkaan. Het woestijngebied van Atacama bestaat uit droog grasland en met struikgewas begroeide bergen. Het weer in Atacama is voortdurend heet en droog, en er is niet veel vegetatie. De meeste planten groeien alleen binnen een paar kilometer van de vulkaan.

Door het beperkte landschap en de grote temperatuurverschillen is verklaard dat er geen levende bodem is. Mijnbouw is dus de voornaamste bezigheid in deze streek. Er zijn twee hoofdtypes van mijnbouw in Chili: sleep- en strookmijnbouw.

Bij sleepmijnbouw worden machines gebruikt om de cassaveplanten naar de mijnbouwmachines te trekken. De planten worden in feite in kleine kudden gebroken, die door een machine worden opgeraapt. De verwerking van dit materiaal gebeurt door een zeer sterke lederen stroken, die eigenlijk van koper zijn gemaakt. De stroken worden tegen de planken gelegd en tegelijk door de grond getrokken. Dit is de meest directe manier om het koper naar het metaalverwerkingsbedrijf te brengen.

 

LEES MEER : 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.