kapperszaken en hoofdhuid

Kapper Rotterdam

 

Vandaag de dag bieden kapperszaken over het algemeen eenvoudige knipdiensten en hoofdhuidbehandelingen aan. Barbershops bieden over het algemeen wasserettes, haardroogstations en knipbeurten voor zowel mannen als vrouwen.

In de geschiedenis van de VS was de zwarte “bob” een symbool van jeugdigheid en ver weg van de meer gesofisticeerde kapsels uit het verleden.

Populaire kappersdiensten:

De meest voorkomende kappersdiensten zijn scheren, baarden, trimmen en eenvoudig haar knippen. Feestdagcadeaus kunnen bestaan uit handbranden of oudejaarsavond glinsteren, enz.

Mannenproducten:

Scheerbollen zijn nuttig bij het scheren; Egyptische mannen gebruikten een met botten gekleurde buffer om hun baard schoon te maken. Kalmerende shampoos of kalmerende crèmes helpen bij de meeste snijwonden en bij het verwijderen van luizen of vlooien. Kapperszaken zijn trouwens gespecialiseerd in het kleuren en volume geven aan mannenkapsels.

90 jaar geleden: stoffen jasjes, bamboehoeden, carnavalsmaskers en crèmes waren de basisproducten voor de meeste kapperszaken. Het gebruik van chemicaliën in de haarverzorging en het ontwerp van de kappersstoelen voor de comfortabele consumptie van een schommelende naald geslepen op een automatische knip, waren pogingen die de barbier ondernam voor Snijgereedschap, de apparaten die gebruikt werden voor het knippen en het vereisen en lederen knippers, nagelbalancing scharen en andere nagelverzorgingsinstrumenten. De barbier van toen zag er markanter uit en kon het kapsel moduleren naar gelang de stemming van de klant.

ouderwetse kapper stoelen.

onderdrukte/houten en metalen stoelen vormden de basisuitrusting van de kapperszaak in die tijd. Het gebruik vanaminocarb voor brandbeveiliging en veiligheid, en koolstof voor het reinigen en begeuren, deed al snel zijn intrede. verbindingen werden gemaakt door glas, metaal, hout, hoorn en koper. Het gebruik van een mechanische overredingshaak om de kosten van de goederen te drukken, maakte de kapperszaak tot een geldverdienende machine. Amerikanen, die barbier waren, begonnen ook als schoonheidsspecialist en de barbiers gaven tips voor het knippen van de haren. De kapperszaken in de VS groeiden na de eeuwwisseling en waren gemeengoed in elke stad.

Moderne kapperszaken in Amerika: de grote, zeer verschillende

Barbershops in de moderne tijd: zoals alle grote diensten, eisen ze en bieden ze de beste professionele service vragen en oplossingen aan iedereen die door hun deur loopt; vandaag de dag zijn ze in elk winkelcentrum, high-rent winkels, kantoorruimte en strip malls.priced van $5 tot $20 en hoger, hebben een lange wachtlijst, en elke persoon die door onze deuren komt is een geconditioneerde klant die bedrijf na bedrijf terug zal komen.

Zij zijn sterk gericht op belangrijke klanten, meestal in beter betalende sectoren zoals schoonheidssalons, spa’s of nagelstudio’s, enz. Mannen vormen de grootste klantenkring van kappers en lopen twee keer meer kans om een kapper te bezoeken dan vrouwen.

Het is zeer waarschijnlijk dat de klant niet zomaar een drukke salon binnenloopt en een man achter de bar ziet staan. Zij zullen veel later eerder een man met een baard, veel langer haar of een ander kapsel zien.

Mannen zullen de haarstijl en het uiterlijk van de barbier met hem associëren, regelmatig de barbier bezoeken voor een schone scheerbeurt, en nog veel meer. Als een man naar een professionele kapper gaat om zijn haar te laten knippen, zal hij zich zeker bewust zijn van de schone look, de vriendelijke houding en de bereidheid om de laatste trends in haarstijl te bespreken. Dit zou zeker worden verwelkomd door elke vrouw die graag heeft dat haar haar er stijlvol en goed verzorgd uitziet.

Hoewel de kapper evenzeer het recht heeft om de nieuwste haarstijl te bekijken, gaat hij niet automatisch op in de modecyclus van de dag. Hij is op de hoogte van de huidige trends, hij kent de volgende generatie van de mode-industrie, hij weet waar iedereen het over heeft.

Hij weet wat de man in de andere kamer draagt, hij kan wat suggesties doen over een beste manier om de look voor de dag te houden. De man in de andere kamer zal blij zijn te horen wat de kapper te zeggen heeft over de stijl die hij net heeft gezien.

De man in de kapperszaak is op de hoogte van de laatste nieuwe stijlen en trends. Hij kan suggesties doen over hoe hij de look kan namaken voor de man in de andere kamer. Misschien moeten er een paar aanpassingen worden gedaan om de look up to date te brengen.

Door de man in de andere kamer te kennen, kan de kapper een nieuwe markt aanboren. Hij weet wat de man graag draagt, en zal binnenkort toch shirtloos zijn. Door deze markt te kennen, kan de kapper de man een betere versie aanbieden van de service die hij normaal aanbiedt.

Niet alleen kan de kapper ervoor zorgen dat de man dezelfde mooie kleding blijft dragen als normaal, hij kan ook suggesties doen over hoe de look van dag tot dag gedragen kan worden.

LEES MEER : 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.