Hoe zet je je eigen scènes op?

Karakter illustrator

Evenzo zijn de kleine caps verkrijgbaar in alle mogelijke vormen, waaronder sier- en kleine vormen. Maak je eigen illustraties en labels! Naast het opstellen van een leeslijst is het even belangrijk een illustratieroutine te maken die is afgestemd op de behoeften van het individuele kind. Naast de tijd die met de leerkracht wordt doorgebracht, komt het erop aan het kind echt zijn eigen illustraties te laten maken. De leerkracht kan helpen bepalen wat wel en niet gepast is om af te beelden. Dit deel is relatief eenvoudig, maar “gemakkelijker gezegd dan gedaan!” Ook het inlijsten of inhoesbaar maken van mooie illustraties is een belangrijk onderdeel om meer tijd vrij te maken voor de echte taken.

Als je jezelf beschouwt als een karakter illustrator van beroep, zul je merken dat Illustrator het allemaal heeft; prachtige afbeeldingen die iedereen kan gebruiken, een intuïtieve interface die complexe metingen mogelijk maakt en duidelijk geïllustreerde relaties tussen elementen. Dus waarom zou je een ander programma gebruiken voor je illustraties? Begin met het tekenen van groepen van spaarzame vormen die sommigen een ontwikkelbaar en zelfs complex plan zouden kunnen noemen. Bijvoorbeeld, een woonkamer moet ruimte bieden aan een paar meubelelementen, evenals een bank en een tafel. Kies vier omgevingen met strikt verschillende specificaties, zoals een lounge met aan de ene kant een dek/tafel, een woonkamer met aan de ene kant een bank, een eetkamer met aan de andere kant een eettafel en een bureau, en verschillende ervaringen voor elke ruimte. Deze vier omgevingen zijn uw gebruikscijfers.

Backdrops Dit deel was eigenlijk het moeilijkst. We gingen heen en weer met een aantal verschillende opties. Maar toen we eenmaal een aantal configuraties en specifieke keuzes hadden, konden we niet anders dan het doen. Ik weet zeker dat het al moeilijk genoeg was voor Naomi, van lang geleden, maar voor mij was het een duidelijke verbetering! Vergeleken met een fervent Photoshop gebruiker, teken ik liever met een pen. Dit betekende tekenen met een fysiek potlood dat ik op dit moment bezit, waarbij de tekening een vaste vorm heeft in plaats van een lopend plaatje. Als je je afvraagt waarom ik dat laatste heb gezegd, dan is dat omdat het potlood keurige vloei probleempjes heeft. Ik herinner me dat ik jaar na jaar een aantal notities van offset-persoonlijkheden heb gescrapt en gespaard om een raster te vereenvoudigen of een unieker raster te maken, en dat zij ook zo verstandig was om een houder van een derde inch voor het potlood te kopen.

Hier zijn een paar tips over hoe je je eigen scènes kunt opzetten: 1. Als je jezelf als een illustrator beschouwt, is dit je pre-combat figuur. Om deze figuur te maken, zal je plan van aanpak een huis bevatten (er zijn vele keuzes hiervoor in Dawn, kies er gewoon een uit het afgeronde proces) als een hoofdfocus.

2. Ik stel meer variatie voor met deze instelling. Als illustrator maak je veel werk dat kan lijken op je opdrachten. Beperk je nooit tot traditionele architectuur of uitingen van het dagelijks leven, er zijn vele andere aanvaardbare settings voor dit soort kunstwerken.

3. Je kunt eenvoudige poses gebruiken en poses die geïnspireerd zijn op eenvoudige scènes die je op inspiratiesites ziet, maar niet uit luiheid hebt gekozen.

4. Veel van de opties die ik heb laten extra elementen toe zoals muren of stoelen. Dit kan nuttig zijn om in de grotere composities op te nemen.

5. Zorg ervoor dat u een plant kiest die iets van uw inspanningen respecteert. Voorbeelden van eenvoudige en verschillende lay-outs zijn afgebeeld op het stuk in de kolom rechts. Optioneel kunt u uw eigen typografie toevoegen aan uw configuraties, zoals een koekjes/cupcake illustratie. Deze laatste stap vergt echter enige organisatie, het paneel links is een goede plaats om meer precieze oplossingen voor uw tekeningen te verkrijgen.

Lees meer

Grafisch vormgever

Strip Tekenaar

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.