Hoe vind je een plastisch chirurg

Dames kapper Utrecht

 

Dameskappers zijn mensen die hun vaardigheden gebruiken om iemands ‘haar weg te knippen, te scheren en/of te stylen’. Zij knippen het haar niet met een schaar, maar met een tondeuse. Zij voeren deze taken uit op een prismatische manier: zij knippen aan de zijkant, de bovenkant en de achterkant van het hoofd, en scheren vervolgens het gebied. Het scheerapparaat dat zij gebruiken kan elektrisch of manueel zijn, maar het blijft een snijapparaat.

1. In sommige streken rekenen dameskappers afzonderlijk aan om hun klanten glad te scheren, te trimmen of te scheren. Dit komt omdat desinfectie van de kapperszaak wettelijk verplicht is, en het te allen tijde hebben van nette lijnen een must is. Dameskappers zijn ook verplicht hun klanten eraan te herinneren dat ze een douche moeten nemen en hun kleren weer aan moeten doen.

2.ionen

Er zijn verschillende soorten knipbeurten die door een dameskapper kunnen worden uitgevoerd. Sommige daarvan zijn: pony’s, wenkbrauwliften, halsliften en facelifts.

a) Bangs: dit wordt uitgevoerd door het haar dat op de top van het voorhoofd aanwezig is te verzamelen en “af te knippen”. Dit kapsel is bedoeld om littekens of andere vlekken op het voorhoofd te verbergen.

b) Wenkbrauwen optrekken: via de wenkbrauwen wordt de “kraai” van het oog getekend. Wanneer de wenkbrauwen worden gelift, worden de ogen gelift en gaan ze er helderder uitzien. Er zijn eigenlijk twee soorten wenkbrauwliften, namelijk de karatelift en de conische wenkbrauwlift. De eerste is met een incisie binnen het oog, de tweede is met een die wordt gedaan met een scalpel.

3. nek liften

Het is meestal de wens van een persoon om een kin te hebben die ‘bijna’ zo groot mogelijk is. Hierdoor krijgt de persoon het idee dat hij een mollig gezicht heeft. Halslifts worden uitgevoerd via een andere incisie onder de kin. De nekspieren worden doorgesneden en er wordt een spalk rond de nek geplaatst. Vervolgens wordt de haarlijn opgetrokken en de huid teruggetrokken. Het resultaat is een kin die bijna even groot is als de andere, maar het verschil is dat de ene gemaakt is van oppervlakkig vet en de andere uit diepere lagen van de huid wordt gehaald.

4. Facelift

Facelifts worden uitgevoerd op een beschadigde huid. Het uitgangspunt is om het gezichtsweefsel te ordenen. De artsen proberen eerst de vloeistoffen in de weefsels te onttrekken, met behulp van een vloeibaar handstuk. Zij brengen een rietje in waardoor de laserenergie wordt geleid. De laserenergie dringt door in de huid en verbrandt de vetcellen, die het extra vet in het gezicht leveren. De gezichtshuid wordt vervolgens verwijderd en de weefsels worden in vorm getrokken. Dit geeft de huid een frisse uitstraling, maar in sommige gevallen wordt de huid niet goed verwijderd en zal er verslapping optreden en extra vetweefsel dat uit het gezicht kan steken.

5. Vergroting van de wangen

Het wordt meestal uitgevoerd voor vergroting van de vier wangen. Er wordt een mengsel van gel en hyaluronzuur gebruikt en een siliconenhandstuk wordt gebruikt om de wangen in de gewenste positie te houden. Dit kan een off-label procedure zijn die niet noodzakelijk de verwachte resultaten zal opleveren.

6. Face Lift

Facelifts worden uitgebreid gedaan Kraaienpootjes rond de ogen en wanneer de huid is gelift is er hersteltijd nodig voordat de patiënt het resultaat kan zien. De hersteltijd is over het algemeen een paar weken.

7. Verjongingsprocedures

Sommige cosmetische ingrepen die in een dokterspraktijk worden uitgevoerd, zijn gericht op verjonging van de huid en worden meestal in kuuroorden en soms in dokterspraktijken uitgevoerd.

Deze esthetische ingrepen lijken misschien niet per se esthetisch, maar veel van de esthetische ingrepen hebben ook voordelen voor de gezondheid. De ingrepen worden uitgevoerd door plastisch chirurgen in kantoren en deze ingrepen kunnen enige hersteltijd met zich meebrengen voordat de resultaten zichtbaar zijn. Soms zijn de esthetische resultaten pas na weken zichtbaar, afhankelijk van de bekwaamheid van de chirurg.

Voordat u overweegt dergelijke ingrepen te laten doen, is het belangrijk dat u bij uw plaatselijke arts informatie inwint en een afspraak maakt voor een consult met niet minder dan 3 plastisch chirurgen. Als u geen plastisch chirurg in uw buurt kunt vinden, kunt u overwegen om in een kuuroord te gaan kijken of een ingreep bij u thuis te laten uitvoeren. Door uw onderzoek te doen en realistische verwachtingen te koesteren over wat een plastisch chirurg voor u kan doen, zult u zeker de juiste arts voor u vinden.

 

LEES MEER : 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.