Hoe je haar te laten knippen

Kapper Roelofarendsveen

 

Het lijkt erop dat de meeste mensen wel van kapperszaken hebben gehoord, maar niet van al die plaatsen. Er zijn vele soorten winkels die de mensen in de stad van dienst zijn met hun kapperszaken. De vraag aan de mensen die dit soort winkels kopen is wat het precies is en waarom zijn ze nodig?

In principe is een kapperszaak een plaats waar je regelmatig naar de kapper gaat. Er zijn mensen die hun haar niet elke dag willen laten knippen. Voor hen is het noodzakelijk om zo nu en dan geknipt te worden. Sommigen die hun haar tot vijf centimeter willen laten knippen, kunnen dit laten doen door een professional.

Er zijn mensen die niet graag hun eigen haar knippen. Voor hen is het noodzakelijk om het te laten knippen door een niet-kapper. Het is ook nuttig om het af en toe te laten kleuren en stylen door een niet-kapper.

Nu, voor de persoon die niet veel geld wil uitgeven om elke zes weken een geweldige nieuwe stijl te krijgen, is het noodzakelijk om jezelf op de hoogte te houden van alle stijlen die worden gedaan. Het is mogelijk om naar een salon te gaan en je te laten knippen, maar velen kunnen zich dit niet veroorloven. Het is mogelijk om je eigen haar te knippen, maar dit is natuurlijk ook duur.

Het gebruik van een website die u toelaat om andere stijlen te zien is een geweldige manier om jezelf bijgewerkt te houden. De meeste van deze websites zullen een foto laten zien van de stijl die je wilt. Ze kunnen je zelfs laten zien hoe je het moet doen als dat nodig is. Dus, als je een stijl ziet die je leuk vindt, kun je het hele proces zien.

Het is ook belangrijk om in gedachten te houden dat verschillende stijlen nodig zijn voor verschillende gelegenheden. Het is bijvoorbeeld prima om je haar op je werk opgestoken te dragen. Maar, je zult er zeker van willen zijn om het er netjes uit te laten zien en niet in de war. Meestal, wanneer u naar het werk een outfit met lang haar, moet u een zakelijke stijl. Je zal niet zo veel etenstijd nodig hebben om je haar te fixen. Dus, zal je wilt ervoor zorgen om je haar netjes te houden terwijl u op het werk bent.

smallere platen

hardere schaar

stencils voor kleur

liner gereedschap is goed voor schaarwerk

plakbedeltje ter vervanging van een schaar bij vlekken of onschuldig gebruik

Haal de vlek uit je schaar en breng rommelverwijderaar aan. Zorg voor watjes om de vlek in te weken.

Droog het te behandelen gebied met een handdoek. Breng het vocht weer aan door de vochtige handdoek om het hoofd te sluiten.

Begin met het potlood om het gebied te schetsen. Als het potlood te hard is om te verwijderen, leg het dan een paar minuten in de koelkast. Als het moeilijker te verwijderen is, houdt u de kop een paar minuten boven het gebied.

Nadat de omtreklijn is voltooid, kamt u het gereedschap met de trimmer uit. Als de kam vuil is, gebruik dan een droger om de geur kwijt te raken. Kam het recht uit en plaats het voorzichtig in de stofzuiger.

Controleer voor gebruik hoeveel van de kleverigheid onder het gereedschap zit. Gebruik de stick om het gebied uit te krabben en maak het schoon door het aan uw shirt of kam af te vegen. Ga verder met het volgende gebied totdat het haar volledig is verwijderd.

Hoewel ontharingsapparaten voor thuisgebruik niet duur zijn in aanschaf en de goedkoopste zijn, zijn het ook de apparaten die de kortste resultaten opleveren. Het gebruiksgemak, hoewel handig, houdt niet noodzakelijkerwijs lang stand. De chemicaliën die het haar oplossen moeten een tijdje op het haar zitten.

Voordat u het ontharingsmiddel gebruikt, brengt u de oplossing lichtjes aan op de te behandelen zone. Wacht een paar minuten voordat u het scheermes gebruikt. Zo kunnen de chemicaliën en de haartjes op tijd oplossen.

Zorg ervoor dat het scheermesje schoon en scherp is. Als u een bot mesje gebruikt, zult u meer tijd nodig hebben om de chemische stof te verwijderen nadat het haar zacht is geworden. Begin met scheren met de haargroeirichting mee.

Zorg ervoor dat de te behandelen haren niet beschadigd zijn door eerdere snijwonden of behandelingen.

Begin te scheren bij de enkel en ga tegen het groeipatroon van het haar in naar boven. Breng nog een laag van de chemische stof aan en laat het een paar minuten intrekken voordat u het gebied scheert. Het kan zijn dat u de procedure moet herhalen als het haar te lang wordt.

Het kan soms moeilijk zijn om bij de haartjes te komen en het kan moeilijk zijn om een constante hoek aan te houden. Een trucje is om het scheermes in een hoek van 90 graden te houden. Begin met scheren aan de basis van de nek en beweeg het scheermes heen en weer, in dezelfde richting scherend. Als je haar in het midden naar binnen buigt, is het mogelijk om beide scheerbewegingen opnieuw te beginnen aan de bovenkant.

 

LEES MEER : 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.