Hoe je een persoonlijk leven kunt leiden

Relatiebureau

Net als bij online dating zult u veel potentiële dates ontmoeten met een verscheidenheid aan persoonlijkheden en achtergronden. Soms zijn mensen op zoek naar een levenspartner, andere keren zijn ze op zoek naar een toevallige kennismaking. Soms weten ze precies waar ze naar op zoek zijn, en soms weten ze dat niet. Het hele proces draait om de interactie tussen jou en de potentiële date tijdens een professioneel relatiebureau. Hieronder volgen enkele richtlijnen voor uw gedrag bij een relatiebureau:

1. Lees altijd de voorwaarden van de dienst wanneer u zich inschrijft bij een relatiebureau.

2. Lees en onderteken altijd het contract.

3. Val andere personeelsleden niet lastig met ongewenste persoonlijke contacten of door hen met Fact rond het kantoor te volgen.

4. Moet beleefd zijn tegen alle personeelsleden.

5. U moet redelijke verwachtingen koesteren van uw zoekacties en communicatie met andere personeelsleden.

6. Alle personeelsleden, verzorgers, ondersteunend personeel en vrijwilligers moeten in hun contacten met andere personeelsleden consequent hun eigen regels, normen en richtsnoeren toepassen.

7. Alle personeelsleden, verzorgers, ondersteunend personeel en vrijwilligers die redelijkerwijs kunnen bewijzen dat zij tijdens het eerste contact tussen de potentiële date en een ander personeelslid zonder manipulatie of verkeerde voorstelling van zaken relevante informatie hebben uitgewisseld met een ander personeelslid, moeten behoedzaam te werk gaan om verder ongepast contact met dat personeelslid te vermijden.

8. Alle redelijke maatregelen nemen, binnen uw professionele capaciteit, om de privacy van de persoon, uw professionele identiteit of de vertrouwelijkheid van uw professionele informatie niet in gevaar te brengen.

9. Denk aan uw eigen veiligheid en persoonlijke beveiliging voordat u terloopse of ongepaste interacties aangaat met personeelsleden of vreemden op straat.

Hoewel we allemaal de behoefte hebben om te socialiseren, is er een groot verschil tussen in de virtuele Friends Zone en de werkelijke Friends Zone zijn. De virtuele Friends Zone is van toepassing op online interacties; de werkelijke Friends Zone interacties zijn van toepassing op fysieke netwerken. Wees alstublieft voorzichtig en gebruik uw gezond verstand. Het is het beste om de situatie niet te verergeren door romantisch betrokken te raken met een personeelslid of een ander lid van een datingbureau. Als je romantisch betrokken raakt met een personeelslid kan het zijn dat je er later in terecht komt als de scenario’s zich ontvouwen. Uw werk carrière en uw privéleven zijn niet gescheiden Byrne Setting waar uw professionele en uw persoonlijke leven moeten samenkomen.

Wanneer het onrealistisch is het grootste deel van de tijd dat u wakker bent van uw beroepsleven gescheiden door te brengen, bestaat de meest geschikte oplossing erin uw privéleven met uw beroepsleven te combineren. Dit vergt tijd en inspanning, en is geen snel of eenvoudig proces. Maar als je bereid bent de inspanning te leveren, zouden jij en je partner of je levenspartner in staat moeten zijn te genieten van de voordelen van een gecombineerd professioneel/persoonlijk leven. Hoe heerlijk zou het zijn als je niet tot het laatste moment zou kunnen wachten om je ochtendvergadering met je baas af te zeggen omdat je in slaap valt of uit de douche komt, je auto op de oprit staat, of je moet gaan zwemmen – in de hoop dat je nog genoeg tijd hebt om hem van de carport te halen?! Als u bereid bent om uw wekelijkse uitjes met uw echtgenoot/echtgenote of uw partner op een werkdag of op een niet-werkdag te plannen om een intermezzo met uw collega’s op het werk of uw baas mogelijk te maken, dan kunt u beiden genieten van een broodnodige gelegenheid om tot rust te komen na de druk van de week.

Het gecombineerde professionele en persoonlijke leven vereist tijd, energie, inzet en geduld. In de zakenwereld kan het vermogen zich te engageren worden aangeleerd. U moet weten dat er niets waardevoller is dan uw menselijk bezit, behalve uzelf, als u succesvol wilt zijn om partnerschap te bereiken. De verbintenis met de relatie vereist vertrouwen, respect, loyaliteit, en de bereidheid om geloofwaardig te blijven. De verbintenis met uw partner, als die al moet worden aangegaan, moet oprecht en absoluut zijn. Liefde en romantiek heffen elkaar niet op, maar moeten steen voor steen worden opgebouwd, in de loop van de tijd. Om u te helpen uw afzonderlijke levens op te bouwen, overweeg deze vragen:

1. Kunt u zich op verantwoorde wijze, met heel uw hart en met vreugde aan de relatie verbinden?

2. Blijven jullie geloofwaardig, altijd vooruit, voor het leven van jullie relatie?

3. Hoe ga jij een verschil maken in de relatie? (hopelijk ten goede!)

examen=1/2 (of 1/3) van uw antwoorden op elk van de volgende punten:

1. Kunt u consequent eerlijk en oprecht zijn tegen uw partner, te allen tijde, wanneer u samen bent?

2. Hoe blijft u gefocust op uw persoonlijk leven, vrienden, werk, enz., wanneer u zich in een intermezzo met uw beroepsleven bevindt?

3. Hoe zult u zich niet laten afleiden door andere dingen in uw leven? (d.w.z. uw carrière, sociaal leven, enz…)

4. Hoe kun je een relatie beëindigen zonder de band die je met je partner hebt te verbreken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.