Hoe geef je je baby yoghurt

Groentehapje baby

 

 

Door uw zuigeling bij een volwassen familielid of vriend onder te brengen, zorgt u ervoor dat hij alleen de beste en gezonde voeding krijgt zoals groentenhapjes voor baby’s.

Het is algemeen bekend hoe belangrijk het is dat uw kind meedenkt bij het eten van de lunch. Dit is een uitstekende gelegenheid om uw kind te laten helpen bij het maken van zijn eigen selecties. Laat hem ook weten dat u sap drinkt en niet FYIomsenate.comis een uitstekende plaats om meer te weten te komen over een bepaald voedingsmiddel of fruit.

Yoghurt: Natuurlijk moet je met je kinderarts overleggen voordat je je kind yoghurt geeft. Yoghurt is een goede bron van calcium, maar bevat ook veel probiotica die belangrijk zijn voor een gezond maag-darmkanaal. Als je je kind yoghurt geeft, stimuleer je hem dus om gezonde bacteriƫn op te nemen.

emon of melk met het favoriete fruit van uw kind- banaan, ananas, appel of een ander fruit naar keuze.

Granen Kies de granen van uw kind zorgvuldig. Granen met veel vezels worden als gezond beschouwd, maar bevatten ook weinig vitamines. Aangezien de keuze van granen voor uw kind meer moet bestaan uit volkoren, suikerarme en melkvarianten, is het goed als u een arts raadpleegt.

Eiwit naarmate uw kind ouder wordt, zult u uw kind geleidelijk laten kennismaken met vlees en zuivelproducten. In deze periode moet u ervoor zorgen dat er voldoende eiwitten worden geconsumeerd. Dit zal helpen bij de opbouw en het behoud van een sterk spierstelsel bij uw kind.

Fruit. De meeste kinderen, vooral vanaf de peuterleeftijd, zijn dol op zoetigheid. Door hem als toetje fruit te laten eten in plaats van pudding, helpt u hem zijn trek te bedwingen.

Zuivelproducten. Bonen dipsaus. Soep. Kaas. IJs. Melk.

Watermeloen. Bessen. Grapefruit. Papaja.

Brood en graanproducten. Bagels. Volkoren. Volkoren. Bruine rijst.Granen.Havermout.Koekjes.Taarten.Aardappelhuiden.Donuts.Muffins.U bent de ouder en het is uw rol om ervoor te zorgen dat uw kind voedingsmiddelen eet die de voedingsstoffen bevatten die zijn lichaam nodig heeft, zelfs tijdens het hele ontbijt.

Vitaminen en mineralen. Vooral vitamine C. Vitamine D. Zink. Natrium. Vezels. Om uw kind te helpen ziekte te bestrijden, zult u zijn maaltijden willen begeleiden met vitaminen en mineralen. U kunt in de handel een supplement vinden met verschillende vitaminen en mineralen.

U zult ook tussendoortjes willen aanbieden. Voor de hapjes van uw baby kunt uitsnellen of spirulina gebruiken, dat is een blauwalg.. het heeft meer dan 30 vitaminen en mineralen. Van spirulina is bekend dat het de immuniteit stimuleert en het lichaam helpt bij de bestrijding van ziekten.

lees meer:

Babyhapjes

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.