Hoe gebruik je een scheermes

Kapper Gouda

 

Een kapperszaak kan er niet netjes en verzorgd uitzien zonder een assortiment gereedschap. Het beste gereedschap ligt prettig in de hand en is gemakkelijk te gebruiken. Als de schaar te lang is, moet de kapper hem verstellen zodat hij zich niet prikt. Als de barbier van de baas te moeilijk te bereiken is, zullen de werknemers zich afvragen waar hij/zij de barbiersbaan gevonden heeft. Gereedschap is er in verschillende soorten en prijzen. Sommige zijn goedkoop, terwijl andere high-end zijn. Voor het begin op ongeveer tien dollar, kunt u een eenvoudige elektrische barbier schaar. Deze hebben geen smering nodig en zijn eenvoudig te gebruiken. Het elektrische gedeelte is eenvoudig te gebruiken, de greep en het blad zijn gemakkelijk vast te houden en de motor loopt koel en stil. Doe er glans op, en hij is klaar voor gebruik. Houd er echter rekening mee dat de elektrische kapper niet wordt geleverd met extra messen.

Barber boeken en producten:

Elke kapper heeft een bepaalde hoeveelheid geld dat hij/zij moet uitgeven aan boeken en producten. Als de kapper te veel geld uitgeeft aan boeken en producten, dan zal hij/zij de prijzen of diensten moeten verlagen. Hieronder vindt u een ruwe richtlijn voor de prijzen die hij/zij zou moeten uitgeven aan scheermesjes, borstelreinigingsgereedschap, nagelknippers en afvalverwijderaars.

Conclusie:

Was, kleurstof en zeep moeten te allen prijze vermeden worden. Bleekkits moeten ook worden vermeden, maar alleen als uw kapper kan aantonen dat ze veilig zijn. Elektrische scheerapparaten zijn een andere top keuze. Er moeten extra mesjes beschikbaar zijn voor die haren die snel moeten worden afgesneden. Voor het scheren volstaat een scheermes met één blad in een bepaalde ontharingsmethode.

Topblade razorashments:

Het bovenmes is het mes dat naar de klant is gericht wanneer het kapsel wordt uitgevoerd. Het is relatief stomp en heeft de mogelijkheid om in de huid van de klant te gaan. Voor algemene knipbeurten moet het bovenmes meer haren kunnen verwijderen dan het ondermes. De manier waarop het bovenmes wordt gebruikt, kan voor elke klant verschillen.

onthuld

Het onthullende bovenmes is het deel van het scheermes dat zichtbaar wordt wanneer de scheerbeurt wordt uitgevoerd. Het is plat en heeft de mogelijkheid om door het haar te snijden. Het moet worden gebruikt wanneer de scheerbeurt wordt uitgevoerd op iemand met een dikke bos haar.

waarschijnlijkheidsafsnijding

De waarschijnlijkheidssnede is wat de meeste mensen kennen als de gladde scheerbeurt. Dit moet niet worden verward met de oude scheerbeurt, die zo werd genoemd omdat hij een sterker mes had en werd gebruikt om mensen te scheren. Dit wordt gebruikt om haar dat in het seizoen zit af te knippen. Proenium verwijdert het haar dat op dat moment groeit en moet worden gebruikt na het scheren en wassen. Het moet worden gebruikt op het gebied waar het haar groeit.

Hoe gebruik je een scheermes

Een veiligheidsscheermes is een scheermes met één enkel lemmet. Het moet voorzichtig worden gebruikt, zodat het de persoon niet bijt. Het veiligheidsscheermes moet met stevige druk worden gebruikt om scheerbrand te voorkomen.

Kappers tondeuse

Een tondeuse wordt gebruikt om de baard en de bakkebaarden te trimmen.

tas & borstels

Het gebruik van een tas en borstels voor een scheersessie is een must. Het houdt het scheermes van de klant op een plaats waar het niet per ongeluk kan worden afgebeten of afgehakt. Bovendien is het handig en helpt het de toizers om dichter te scheren. Een scheerkwast moet worden gesteriliseerd om bacteriële infectie te voorkomen.

Nog veel meer.

Voor een goede scheerbeurt moet een scheercrème of -zeep worden gebruikt. Indien de crème niet aanwezig is, zal een ander soort crème moeten worden gebruikt.

Een enkel scheermes

Scheer u in één keer. Het gebruik van een scheermes met een ongelijke handgreep is niet efficiënt. Het scheermes zal meer tijd nodig hebben om over de huid te glijden. Een enkel scheermes kan zowel met mesjes als met elektrische scheerapparaten gebruikt worden. Het gebruik van een scheermes met dubbele mesjes is vrij tijdrovend. Een scheermes met een dubbel mes is echter nuttig voor grote spieren waar een scheermes met een enkel mes nutteloos zou zijn. Dergelijke gebieden zijn de borst, rug, benen, armen, nek en ga zo maar door.

vlekverwijdering

Het verwijderen van vlekken is het verwijderen van haar op de billen, rug, buik, schouders, armen, benen, borst, bikinilijn, wenkbrauwen en benen.

Crèmes en marges

Het gebruik van crèmes of gemarmerde vlekken is facultatief, maar bij regelmatig gebruik neemt het verwijderen van vlekken de onaangename taak weg om een lijntje over de huid te moeten trekken.

 

LEES MEER :

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.