De Mierenheuvel

Acheter une colonie de fourmis

Ze houden je nu in de gaten. Je kunt je tijd besteden om deze fascinerende wereld te verkennen. Daarom moet u echt een Acheter une colonie de fourmis kopen. U kunt alleen de verscheidenheid aan soorten ervaren en een indrukwekkend uitzicht krijgen over dit bizarre fenomeen.

Dag 1: Zie een mierenhotel. Laat je meevoeren naar de onderwaterwereld.

Dag 2 | Heb een prachtig uitzicht over een gigantische mierenheuvel.

Dag 3: Insecten vangen voor verwondering.

Dag 4 | Zie een kijker aan de andere kant van de aarde, kijkend naar onze wereld.

Dag 5: Waardeer het proces dat deze kleine mier produceert. Niet zo snel! Wacht een dag, je zult een ander avontuur kunnen beleven. Je zomervakantie naar de mierenheuvel verloopt gladjes.

Op de laatste nacht, zie je een kolossale mierenhoop… Maak je geen zorgen, je reflexen zullen deze keer wat beter zijn. Als je de mierenheuvel hebt gezien, zie je dat hij tot nu toe niet al te groot is, vergeleken met andere mierenheuvels. Hij kan worden verdeeld in drie locaties: links, rechts en voor. Tot zover alles goed. Tot nu toe is er niets echt verdachts gebeurd. Tijdens deze avond op het observatieterrein bij de mierenheuvel, dwaal je de hele nacht af naar het zicht van dit fascinerende schouwspel. Na de schemering, als de zon langzaam opkomt, zie je een mierenheuvel in zicht komen. Deze mierenheuvel bestaat uit droge mierenheuvels die zich bevinden in een ondergrondse verzameling van droge gaten. Deze droge gaten liggen onder een stapel ongelijke rotsen, vermoedelijk van bovenaf gedumpt. Dit is precies waar je op hebt gewacht: de illusie van een mierenheuvel. Waar kijk je naar? Op deze laatste nacht, komt er eindelijk een einde aan de illusie van een mierenheuvel. Nadat de nacht voorbij is, sta je op van het observatieterrein en ga je naar de paaizone bij de ingang van de mierenheuvel.

Hoe werkt die mierenhoop? Dat is nu niet zo moeilijk meer te begrijpen. De ontwikkeling van de mieren hier berust op harmonie en LIEFDE! De mieren zien hydrofobie in hun omgeving met behulp van hun ogen en infrarode chemische sensoren in de proboscis die zij gebruiken om zich te oriënteren onder de natuurlijke omstandigheden van de grond.

Het uitgangspunt voor het inlevingsvermogen van de mieren is de waterafstotendheid van het gras, dat een eigenaardige geur lijkt te hebben, en verzadigd is met een inherente ongenaakbare betongeur. Gras, ondanks zijn korte eetlust, zal belonen met het zich volvreten met veel vegetatie, en dan hun nageslacht naar buiten brengen alvorens uiteindelijk te sterven. Daarom zullen de mieren onmiddellijk na het verdwijnen van het gras helemaal naar het gebouw rennen.

De arbeiders die naar de heuvels zijn gebracht, beginnen te overleven door voedsel te maken van aarde, bodemdeeltjes en insecten. Papier was het hoofdvoedsel van deze arbeiders afgelopen winter. Dit verwijderde de sporen van insecten uit de natuur door een structuur te creëren die ruikt naar zijdeachtig handgeschept papier. De meest economische vorm van voedsel voor de mieren hier is bestuiving. De kolonie begint een bijenstal bij voorkeur op steile kliffen, omdat deze lopen beduidend lager zijn dan bijvoorbeeld een aangrenzend vlak gebied. De werksters leven in een kleine, afgesloten ruimte die wordt beschermd door de rotskliffen, die hen een interessante sfeer bieden.

Zoals u kunt zien, genieten de mieren in de berg van LAMENTE kwaliteiten van regen. De neerslag bepaalt hun levenskwaliteit en bewegingen. En alleen bijen zorgen voor de bloeiende bloemen.

Dit seizoen walsen de mieren ontspannen van de bladeren van de vegetatie op de planken van hun bijenkorven. Dit bewijst dat ze zowel ijverig als oplettend zijn. Als men van buitenaf kijkt, ziet men 7 of 8 clusters ramen aan de rand van de heuvel. Daarbinnen zijn arbeiders bezig met het maken van manden voor de zwam. Waarschijnlijk zorgen zij voor de sporen voor zichzelf, maar aangezien de mieren nooit hebben ontdekt hoe de sporen de plant bederven, is het een betrekkelijk veilige gok voor hen om de schimmel zijn gebied te laten afvegen. Dit is normaal gedrag voor mieren, het werd geverifieerd door enkele experimenten met honingbijen. Wanneer de weersomstandigheden geschikt zijn, of wanneer de omstandigheden zo ernstig zijn dat de antimicrobiële componenten andere sporen verdrijven, zal er binnen de bijenstal een massale productie van sporen zijn, die de gevaren van de regen voorkomt. Sommige andere mieren hebben de gevaren van de plant al op de klippen getrotseerd. De mieren hebben een aantal rissiparous schimmels, en deze paddestoelen teren op de structuur en de verschillende smaakpikantheid van de planten.

 

lees meer

mierenheuvel

mieren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.